Ikkunakalvot tarjoavat auringonsuojaa ja turvaa

3M Ultra Prestige PR S70 on ikkunakalvot tarjoavat auringonsuojakalvon ja turvakalvon samassa kalvossa. Ultra Prestige PR S70 ikkunakalvot suojaavat sekä auringon paahteelta että ikkunan särkyessä sirpaleilta.

Yhdellä valtuutetun 3M asennusliikkeen asentamalla ikkunakalvolla luot kustannustehokkaasti miellyttävät ja turvalliset olosuhteet toimistoon ja liiketiloihin. Kalvon auringonsuoja-ominnaisuudet pitää työ- ja liiketilat sopivan viileinä. Sopiva lämpötila tehostaa työskentelyä ja luo viihtyvyyttä liiketiloihin

3M Ultra Prestige ikkunakalvot sitovat sirpaleet lasin rikkoutuessa

Lasin rikkoutuessa ikkunakalvo sitoo sirpaleet itseensä, vähentäen tapaturmavaaraa.  3M Ultra Prestige PR S70 ikkunakalvo on onnistuneesti testattu ilkivaltaa, myrskyjä, pommi-iskuja vastaan.

Ainutlaatuisen auringonsuojakalvon ja turvakalvon yhdistelmän ansiosta, Ultra Prestige ikkunakalvo tarjoaa auringonsuojaa ja turvaa. Molempien kalvojen hyödyt, lämmöntorjunta ja turvallisuus, yhdellä kalvolla.

Useiden mikro-ohuiden polyesterikalvokerrosten ansiosta, 3M Ultra Prestige PR S70 päihittää kaikki muut saman paksuiset ikkunakalvot. Muiden kalvojen repeytyessä 3M Ultra Prestige vain venyy, ja asennustekniikasta riippuen auttaa pitämään ikkunan kehyksissään, lasin murtuessakin.

Lue lisää 3M Ultra Prestige ikkunakalvoista 

3M Prestige PR 70 ikkunakalvot kohentavat työskentelyolosuhteita

Prestige PR 70 on suunniteltu erityisesti auringon haittavaikutuksilta suojaavaksi ikkunakalvoksi. Auringon valo ja lämpö voivat tehdä miellyttävien työolosuhteiden saavuttamisesta hankalaa.

Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta! Mitä tekeekään tuottavuudelle ja luovuudelle monissa toimistoissa kesäkuumalla mitatut 27 asteen ja sitäkin korkeammat lämpötilat?

3M Prestige auringonsuojakalvot vähentävät merkittävästi auringon lämpösäteilyä ja auttavat alentamaan sisälämpötiloja auringon paistaessa. Ihanteellinen työympäristö ei ole liian kuuma tai liian kylmä, ja tarjolla on luonnonvaloa. 3M-auringonsuojakalvojen avulla voit luoda ihanteellisen ja miellyttävän ympäristön, jossa tuottavuus säilyy kuumallakin säällä.

Ikkunakalvot auttavat myös jäähdytyskustannusten alentamisessa

Lämmitys ja ilmastointi voivat vaikuttaa huomattavasti rakennuksen kokonaiskäyttökustannuksiin, etenkin kun sähkön ja lämmityksen kustannukset tuntuvat nousevan vuosi vuodelta.

Auringon säteily voi nostaa rakennuksen lämpökuormaa kesäaikaan jopa 60 prosenttia. 3M-auringonsuojakalvojen tehokas käyttö voi vähentää auringon lämpökuormaa jopa 77 prosenttia. Siten voidaan vähentää huomattavasti ilmastoinnin aiheuttamaa energiankulutusta ja kustannuksia.

Ikkunakalvot auttavat hallitsemaan rakennuksen lämpötilaa kustannustehokkaasti.

Kysy lisää lähimmältä 3M jälleenmyyjältä