Autokalvot - Turvaa, mukavuutta ja tyyliä

Suojaa ultraviolettisäteilyltä ja turhilta naarmuilta

3M Colour-Stable Autokalvot torjuvat 99% auringon haitallisista ultraviolettisäteistä.

3M Colour-Stable Autokalvot on käsitelty kestävällä naarmusuojalla. Kalvo säilyy uudenveroisena pitkään ja säilyttää värinsä haalistumatta.

 

Aitoa 3M laatua

Aidot 3M Colour-Stable Autokalvot tunnistaa ikkunakalvoon painetusta 3M-logosta. 3M-merkki on takeena aitoudesta ja laadusta.

Ikkunakalvon valmistuksessa käytetään ainoastaan 3M:n omia korkealaatuisia liima-aineita. Takaamme että kalvo pysyy tiukasti paikallaan, ilman ikävän näköisiä kuplia ja repeämiä.

 

Autokalvot parantavat turvallisuutta

3M Autokalvot parantavat matkustajien turvallisuutta. Onnettomuustilanteessa autokalvo sitoo lasinsirpaleet itseensä ja estää ikkunalasin pirstoutumisesta aiheutuvat vammat. Autokalvo antaa myös turvan varkaita vastaan estämällä suoran näkyvyyden auton sisätiloihin.

 

Mukavuutta tyylikkäästi ja viileästi

Sen lisäksi, että autokalvot tekevät autosta tyylikkään näköisen, ne myös suojaavat matkustajia auringon kuumuudelta ja häikäisyltä. Autokalvojen ansiosta sisätila pysyy viileämpänä ja mukavampana matkustaa. Myös auton ilmastointijärjestelmä rasittuu vähemmän.

Autokalvojen tummuuden valinta

Kuvissa Colour Stable autokalvojen neljä tummuusastetta. Ylhäällä vasemmalla vaalein CS 50 kalvo ja oikealla alhaalla tummin CS 5 kalvo. Valitse sinulle sopivimmat kalvot ja 3M asennusliike. 

Colour Stable 50 - CS 50

Colour Stable 20 - CS 20

Colour Stable 35 - CS 35

Colour Stable 5 - CS 5

3M-ikkunakalvojen Euroopan laajuinen takuu

3M-ikkunakalvoilla on takuu siitä, että niiden auringonsuojaominaisuudet kestävät, eivätkä kalvot kupli, kuoriudu, murru tai halkeile. Monilla kalvoistamme on takuu myös värjäytymisen varalle. Jos tuote osoittautuu vialliseksi, 3M ja verkostokumppani korvaavat kalvon ja asentavat uuden veloituksetta. Lisätietoa takuustamme löydät ukk:sta.