3M turvakalvot - suojaa ihmisiä ja omaisuutta

Turvakalvot kotien, liiketilojen ja toimistojen ikkunoihin

3M turvakalvot – suojaa ilkivalllan, murtojen, tapaturmien ja räjähdysten varalta

3M Turvakalvojen etuja

Ehkäisevät varkauksia
Suojatun ikkunalasin rikkominen ja läpäiseminen on erittäin hankalaa.
Kun sisäänpääsy hidastuu, kiinni jäämisen riski kasvaa. Turvakalvotetust kohteesta varas mieluummin poistuu tyhjin käsin kuin jää kiinni.

Sirpalesuojaa lasien rikkoutuessa
3M turvakalvot suojaavat lasien sirpaloitumisen aiheuttamilta  loukkaantumisilta.
3M turvakalvot estävät sirpaileden sinkoutumista niin lasiin törmätessä kuin räjähdyksissäkin.

Kustannustehokas ja nopeasti asennettava
Valutettu 3M asennuliike asentaa turvakalvot nopeasti ja tilojen käyttöä rajoittamatta. Turvakalvot ovat tehokas keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen.

Läpinäkyvä ja huomaamaton
3M turvakalvot eivät muuta ikkunoiden ilmettä eikä tilan tunnelmaa.

Vaikeampi sisäänpääsy lisää varkaan kiinni jäämisen riskiä

Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia.

Kun varkaan murtautumista sisälle hidastetaa ja vaikeutetaan turvakalvoilla, saattaa koko tapahtuma keskeytyä. Pidempään kestävä sisäänpääsy kohteeseen lisää varkaan kiinnijäämisen todennäköisyyttä.

Yhdessä muiden turvajärjestelmien kanssa käytettynä 3M turvakalvot auttavat suojaamaan arvokkaita laitteita ja irtaimistoa varkauksia vastaan.

 

Kestävä ja sitkeä turvakalvo

3M turvakalvot tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

Edistyksellisen valmistusteknologiansa ansiosta 3M on onnistunut kehittämään erittäin ohuen ja täysin ainutlaatuisen turvakalvon.

Kustannustehokasta ja toimivaa

3M Turvakalvot on kustannustehokas tapa estää varkauksia ja ilkivaltaa, sillä kalvot on helppo kiinnittää olemassaolevien ikkunalasien pintaan. Turvakalvon käytöstä on erittäin positiivisia kokemuksia useilta eri aloilta, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. 3M Turvakalvoja käytetään mm. lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, tehtaissa ja valtion virastoissa.

Turvakalvoja asentavat vain valtuutetut, ammattitaitoiset 3M jälleenmyyjät ja asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. Lisäksi 3M tarjoaa seitsemän vuoden takuun kaikille turvakalvoilleen.

Tutustu tuotteisiin

Ultra Safety -sarja

Paras suojaus on huomaamatonta

Ultra Safety -tuotesarja sisältää ensiluokkaisia turva- ja suojakalvoja, joissa on jopa 42 mikrokerrosta. Ainutlaatuiset kalvot ovat uskomattoman kestäviä. Räjähdys- ja törmäystapauksissa valikoima tarjoaa huipputason suorituskykyä verrattuna tavallisiin polyesterikalvoihin.

Standard Safety-sarja

Panosta turvallisuuteen

Standard Safety -tuotesarjaan kuuluu edullisia turva- ja suojakalvoja. Ne ovat kirkkaita, yksikerroksisia polyesterikalvoja, joiden erityispaksu liimakerros pitää pirstoutuneen lasin koossa. Valikoiman tuotteet toimivat myös suojakerroksena ja suojaavat graffiteilta, vandalismilta ja muulta rasitukselta.

Privacy Film 3 OPL

3M Privacy Film 3 OPL on tarkoitettu ikkunoiden sisäpintaan. Näkyvä kalvo, jonka valonläpäisykyky on erinomainen ja joka suojaa huoneet tehokkaasti ohikulkijoiden katseilta.

3M Privacy Film 3 OPL täyttää standardin EN 12600 (heiluritesti) turvallisuusvaatimukset. Luokka 2B2 saavutettiin 4 mm lasilla.

  • Suojaa rikkoutuneen lasin aiheuttamilta vammoilta tai vahingoilta
  • Parempi yksityisyys
  • Vähentää kalusteiden ja tekstiilien haalentumista
  • Voidaan käyttää mainontaan tai koristeluun

3M-ikkunakalvojen Euroopan laajuinen takuu

3M-ikkunakalvoilla on takuu siitä, että niiden auringonsuojaominaisuudet kestävät, eivätkä kalvot kupli, kuoriudu, murru tai halkeile. Monilla kalvoistamme on takuu myös värjäytymisen varalle. Jos tuote osoittautuu vialliseksi, 3M ja verkostokumppani korvaavat kalvon ja asentavat uuden veloituksetta. Lisätietoa takuustamme löydät ukk:sta.