Sisustuskalvot ja lasisomistuskalvot - Uudista liiketilan ja toimiston ilme

Sisustuskalvot vastuulliseen ilmeen uudistamiseen

Uudista sisustus kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti 3M sisustuskalvoilla.
Katso videolta esimerkkejä nopeaan ilmeen uudistamiseen.

Sisustuskalvot vaivattomaan ja ekologiseen uudistamiseen

Sisustuskalvoilla uudistat toimistot ja liiketilat ekologisesti, edullisesti ja vaivattomasti. Uusi pinnat nopeasti ja kustannustehokaaasti kalusteisiin, laseihin, julkisivuihin, väliseiniin, oviin, valkotauluihin, pylväisiin, kattoihin ja seiniin. 3M DI-NOC™ sisustuskalvot ovat koristeellisia kalvoja pintojen viimeistelyyn. DI-NOC kuosit tarjoavat puun syiden lämpöä, metallin viileä kiiltoa ja luonnonkiven viileyttä. Yli 700 kuosia edulliseen hintaan.

Tutustu ja ihastu 3M sisustuskalvojen laajaan mallistoon

3M DI-NOC sisustuskalvot RT-kortti

Efektejä 3M Dichroic lasinsomistuskalvoilla

3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla luot sisätilojen lasipinnoille loistavan efektin, jossa väri vaihtuu katsojan näkökulmasta katsottuna. 3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla luot uuden efektin pienellä vaivalla ja murto-osalla Dichroic-lasin kustannuksista. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettuja kalvoja on saatavana sekä lämpiminä että kylminä sävyinä.

3M Dichroic lasinsomistuskalvot

Lasisomistuskalvoilla ilmettä toimistoihin ja liiketiloihin

3M Fasara lasisomistuskalvojen avulla muutat ikkunapintojen ilmeen sisällä ja ulkona. Lasisomistuskalvoilla luot tyylikkäästi yksityisyyttä ikkunallisin tiloihin. Muokkaa ikkunoiden ilmettä ja tilojen tunnelmaa. Katso ideoita alla näkyvältä videolta. Somistuskalvoilla luot hiekkapuhalletun tai etsatun lasin ilmeen murto-osalla kustannuksista. Lasisomistuskalvot ovat täydellinen ratkaisu kauppakeskusten, kauppojen, ravintoloiden, toimistojen, hotellien, kuntosalien ja kylpylöiden lasipinnoille.

3M Fasara Style Guide

3M Fasara lasisomistuskalvot RT kortti

Hiekkapuhalluskalvot, huurrekalvot ja maitolasikalvot

Himmeät ja huurteiset kalvomallit tarjoavat hiekkapuhalletun ja etsatun lasin ilmettä, kustannusten murto-osalla. Digitaalitulostus näille materiaaleille mahdollistaa räätälöityjen ja yksilöllisesti suunniteltujen vaihtoehtojen toteuttamisen.

Saatavissa myös ulkopinnoille sopiva himmeä kalvo. Edullinen, monikäyttöinen ja tyylikäs kalvo keskipitkän ajan ikkunamerkinnöille kirkkaille, läpinäkyville ja tasaisille pinnoille. Sopii sekä ulko- että sisäasennuksiin.

Tälläista voit odottaa 3M Arkkitehtiratkaisuilta – viimeisin tekniikka kohtaa huippumuotoilun.

Katso ideoita videolta – sisustuskalvot, lasisomistekalvot ja valkotaulukalvot

3M-ikkunakalvojen Euroopan laajuinen takuu

3M-ikkunakalvoilla on takuu siitä, että niiden auringonsuojaominaisuudet kestävät, eivätkä kalvot kupli, kuoriudu, murru tai halkeile. Monilla kalvoistamme on takuu myös värjäytymisen varalle. Jos tuote osoittautuu vialliseksi, 3M ja verkostokumppani korvaavat kalvon ja asentavat uuden veloituksetta. Lisätietoa takuustamme löydät ukk:sta.