3M ikkunakalvot 50 vuotta!

3M valmisti ensimmäiset ikkunakalvot jo 50 vuotta sitten, vuonna 1966. Vuosikymmenten kokemus ja jatkuva innovointi ovat tuottaneet ajan mittaan merkittäviä uudistuksia 3M ikkunakalvoihin. 3M ikkunakalvot tarjoavat vaivattoman ratkaisun moniin tilanteisiin.

Näkymättömiä ja näkymät säilyttäviä auringonsuojakalvoja

Jos ikkunakalvot miellettiin aikanaan ikkunan tummennukseksi tai peilikalvoiksi, ovat uusimmat ikkunakalvot usein kirkkaita. Prestige auringonsuojakalvot voi valita kirkkaina tai tummempina kalvoina. Metallittomina ne eivät rajoita matkapuhelinten kuuluvuutta ja muiden mobiililaitteiden signaalia.

Näyttäviä ja näkösuojaa tarjoavia sisustuskalvoja

3M tarjoaa ikkunakalvoja kiinteistöihin niin sisälle kuin ulos. Ikkunakalvot ovat toimiva ratkaisu myös sisustusta uusittaessa. 3M tarjoaa kalvot kustannustehokkaaseen, näyttävään ja tyylikkääseen sisustustamiseen sekä näkösuojaukseen.

Energiaa säästävä Thinsulate ikkunakalvo

Uusin 3M ikkkunakalvo on lämmitysenergiaa säästävä Thinsulate. Thinsulate energiakalvon vaikutus lämmönhukkaan on samaa luokkaa kuin kaksi-lasiseen ikkunaan lisättäisi kolmas lasi. Thinsulate ikkunakalvo on vaivaton vaihtoehto ikkunaremontille.

Suojaa ihmisille ja omaisuudelle

3M turvakalvot suojaavat sirpaleilta ikkunavahingoissa ja jopa räjähdyksissä. Ne hidastavat merkittävästi varkaiden toimintaa ja voivat jopa estää varkaiden tunkeutumisen sisälle. Turvakalvoja on tarjolla niin ajoneuvoihin kuin kiinteistöihin.

Kysy lisää asiantuntijalta.

Huomaamattomat 3M ikkunakalvot 50 vuotta – huomattava tarina

Katso video – 50th Anniversary of Window Films – A Remarkable Story