Energiakalvoilla mukavuutta, tuottavuutta ja energiansäästöä - toimitilat ja asuintalot

Ikkunoiden eriste - 3M Thinsulate energiakalvo

3M Thinsulate energiakalvo pitää talvella lämmön sisällä ja kesällä kuuman ulkona

Ikkunoittesi näkymätön eriste

Lisäeristystä on käytetty vuosikymmenet rakennusten seinissä ja katossa energiataloutta parantamaan. 3M Thinsulate energiakalvo toimii lisäeristyksen tapaan ikkunoissa. Se parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunalasin eristysarvoa lähelle kaksinkertaisen lasin arvoa. Energiakalvo pitää talvella lämmön ikkunoiden sisäpuolella ja kesällä kuuman ulkona.

3M Thinsulate energiakalvot – vältä turha ikkunaremontti

Lisäämällä toimitilojen tai asuintalon ikkunoihin 3M Thinsulate energiakalvot, teet ikkunoiden lähellä työskentelystä ja oleskelusta mukavaa ympäri vuoden. Tehokkailla energiakalvoilla teet ennen kylmistä tai kuumista ikkunapaikoista haluttuja, viihtyisiä ja tuottavia.

Vähennä energianhukkaa – lisää mukavuutta ja tuottavuutta

3M™ Thinsulate™ energiakalvo on kustannustehokas vaihtoehto ikkunoiden vaihdolle. Thinsulate energiakalvoilla ikkunoistasi tehdään energiatehokkaat vaivattomasti, asumista tai työskentelyä estämättä.

Säilytä arvokiinteistösi ulkonäkö

3M Thinsulate energiakalvoja on asennettu mm. historiallisesti merkittäviin rakennuksiin parantamaan kestävyyttä, mukavuutta ja suojaamaan haalistumiselta säilyttäen nykyiset ikkunat ja niiden ulkonäon.

Valtuutetun 3M asennusliikkeen ikkunaan asentama Thinsulate energiakalvo on käytännöllisesti katsoen näkymätön. Se ei oleellisesti muuta ikkunoiden ulkonäköä sisä- eikä ulkopuolelta.

Pidä sisätilojen lämpötila hallinnassa

3M Thinsulate energiakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän kesällä -pitäen sisälämpötilan sellaisena kuin haluat – kaikkina vuodenaikoina. Ikkunakalvot rajoittavat liian kuumuuden ja kylmyyden pääsyä sisälle, parantaen tilojesi mukavuutta ja viihtyvyyttä.

Paranna kiinteistösi energiatehokkuutta

On arvioitu että 34% toimistorakennusten lämmityksen ja ilmastoinnin tarpeesta johtuu ikkunoista. Ota energiakulutus hallintaan energiakalvoilla, murto-osalla ikkunoiden vaihtamiseen kuluvista kuluista.

3M Thinsulate ikkunakalvo parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunan eristysarvon lähelle kaksinkertaisen ikkunan arvoa ja tyypillisen kaksinkertaisen ikkunan arvon lähelle kolminkertaisen ikkunan arvoa. Tämä lisää mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Kuinka 3M Thinsulate energiakalvo toimii?

Energiakalvo pitää talvella lämmön sisällä

Talvella lämpöä heijastava 3M teknologia auttaa pitämään lämmön ikkunan sisäpuolella

3M Thinsulate energiakalvo

Kesällä energiakalvo pitää sisätilat viileämpinä

Auringolta suojaava 3M teknologia auttaa pitämään sisätilat viileänä estämällä UV-säteilyä ja kuumuutta.

3M Thinsulate ikkunakalvo, energiakalvo

Huomaamaton ja vaivaton asennus

3M™ Thinsulate energiakalvo on lähes näkymätön. Energiakalvot asennetaan valtuutetun 3M asennusliikkeen toimesta suoraan ikkunalasin pintaan. Tämä prosessi on huomattavasti vaivattomampi ja edullisempi kuin ikkunoiden vaihto uusiin. Asennustyö ei estä työskentelyä tai asumista tiloissa. Asennus on siisti ja nopeasti valmis. Mukavuus ja energiansäästö kohenee välittömästi

3M Thinsulate energiakalvo PDF

Lataa oikealla olevasta kuvakkeesta 3M Thinsulate energiakalvon esite pdf-muodossa.
Nykyaikainen energiakalvo on kustannustehokas vaihtoehto ikkunoiden vaihdolle.

Lisää mukavuutta ikkunoiden lähellä työskentelyyn ja asumiseen ekologisesti ja vaivattomasti. Kysy lisää asiantuntijalta.


 

3M-ikkunakalvojen Euroopan laajuinen takuu

3M-ikkunakalvoilla on takuu siitä, että niiden auringonsuojaominaisuudet kestävät, eivätkä kalvot kupli, kuoriudu, murru tai halkeile. Monilla kalvoistamme on takuu myös värjäytymisen varalle. Jos tuote osoittautuu vialliseksi, 3M ja verkostokumppani korvaavat kalvon ja asentavat uuden veloituksetta. Lisätietoa takuustamme löydät ukk:sta.