Aurinkosuojaus vähentää tutkituisti helteiden aiheuttamia sairaalajaksoja

Kesän kuumuus aiheuttaa monille iäkkäille ja muille riskiryhmiin kuuluville merkittäviä terveysongelmia.

Auringonpaahde johtaa helposti sisätilojen ylilämpenemiseen, mikä lisää terveysriskejä ja kalliita sairaalahoitojaksoja.

3M:n auringonsuojakalvot tarjoavat kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun näihin haasteisiin.

THL:n tutkimus: kesähelteet ja terveyshaitat

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), Aalto-yliopisto ja Filha ry ovat tutkineet kesän kuumuuden aiehuttamia terveysriskejä ja ratkaisuja näiden ongelmien vähentämiseksi.

Valtioneuvoston julkaiseman tutkimuksen mukaan rakennukset Suomessa ylilämpenevät merkittävästi kuuman hellekesän aikana, mikä lisää ennenaikaisia kuolemia ja sairaalahoitojaksoja, erityisesti iäkkäiden ja pitkäaikaissairaiden keskuudessa.

Auringonsuojakalvot: kustannustehokkain ratkaisu

Aurinkosuojaus laadukkailla 3M auringonsuojakalvoilla vähentää merkittävästi vähentää sote-kiinteistöjen, palvelutalojen ja iäkkäiden kotien turhaa lämpenemistä.

Parhaat auringonsuojakalvot tarjoavat energiatehokkaan ratkaisun, joka vähentää auringon paahteen aiheuttamaa sisätilojen kuumenemista ja edistää asukkaiden terveyttä.

Tehokas aurinkosuojaus vähentää jäähdytyksen tarvetta, mikä tuo merkittäviä säästöjä niin talouden kuin ympäristön kannalta.

3M auringonsuojakalvot vähentävät jäähdytyskustannuksia

Pelkkä jäähdytystehon nosto ei ole vastuullinen ratkaisu, sillä se voi johtaa lisääntyneeseen energiankulutukseen ja turhiin kustannuksiin. Auringonsuojakalvot tarjoavat järkevämmän vaihtoehdon, rajoittaen sisätilojen kuumenemista.

Aurinkosuojaus 3M auringonsuojakalvoilla on vastuullinen ja miellyttävä tapa viilentää ja edistää hyvinvointia kesähelteillä.

Energiakalvot Suomi Oy:n ikkunakalvoasiantuntija Hannu Heikkilä korostaa, että ennen kuin turvaudutaan energiankulutusta lisääviin jäähdytysratkaisuihin, on tärkeää varmistaa, että auringonsuojaus on kunnolla toteutettu.

Heikkilä opastaa kiinteistöjen omistajia ja päättäjiä toimivien ratkaisujen valinnassa.

Varaudu aurinkosuojauksella kesän kuumuuteen nyt

Valtuutetuilla 3M asennusliikkeillä on kesälle enää rajoitetusti vapaita asennusaikoja, joten iäkkäiden asuin- ja hoitotilojen kuumenemisen välttämiseksi on syytä toimia nyt.

Nopeimmille 3M auringonsuojakalvot saadaan käyttöön vielä tämän kesän helteille.

Lisätietoja 3M:n auringonsuojakalvoista, niiden hyödyistä ja valtuutettujen 3M asennusliikkeiden yhteystiedot löydät osoitteesta [ikkunakalvot3M.fi](https://ikkunakalvot3M.fi).

Aurinkosuojaus on vastuullinen ja tehokas tapa parantaa hyvinvointia ja säästää kustannuksissa. Varmista kiinteistösi suojaus ajoissa ja nauti viileämmistä sisätiloista koko kesän ajan.

Pyydä tarjous valtuutetusta 3M asennusliikkeestä.