Energiakalvot edistävät tuottavuutta ja parantavat energiatehokkuutta

Oikein valitut energiakalvot säästävät energiaa ja ympäristöä, lisäten samalla tuottavuutta. On arvioitu että 34% toimistorakennusten lämmityksen ja ilmastoinnin tarpeesta johtuu ikkunoista. Nämä ovat merkittäviä kustannus- ja viihtyvyystekijöitä, jotka vaikuttavat tuottavuuteen.

Miten lisäät tuottavuutta energiakalvojen avulla?

Miellyttävä sisälämpötila toimistoissa lisää henkilöstön tuottavuutta. Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta!

Sisätilojen sopiva lämpötila saa asiakkaat viihtymään. Viihtyvät asiakkaat sitouttavat vuokralaisia. Vähäinen vaihtuvuus lisää tuottavuutta.

Energiakalvojen avulla voit parantaa merkittävästi kiinteistösi viihtyvyyttä ja tuottavuutta!

Uusi 3M Thinsulate energiakalvo – näkymätön parannus ikkunoihin

3M Thinsulate energiakalvon toimii ikkunan pinnassa samaan tapaan kuin lisäeristys muissa rakenteissa.

Thinsulate energiakalvo parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunalasin eristysarvoa lähelle kaksinkertaisen lasin arvoa. Energiakalvo pitää talvella lämmön sisäpuolella ja kesällä kuuman ulkona.

Energiakalvoilla voit välttää kalliin ikkunaremontin

Energiakalvojen asennus on merkittävästi edullisempi vaihtoehto kuin ikkunoiden vaihtaminen uusiin. Asennus-prosessi on nopea. Energiakalvot lisäävät mukavuutta välittömästi. Kylmyys ei hohkaa ikkunasta kalvon asennuksen jälkeen, kuten ennen.

Energiansäästöä niin lämmityskaudella kuin jäähdyttäessä

Oikeilla energiakalvoilla kiinteistön energiatehokkuus paranee ja sisätilojen lämpötila saadaan pysymään miellyttävissä lukemissa.

Energiakalvojen ansiosta kiinteistössä on miellyttävä oleskella. Talvella ei tarvitse enää palella tai eikä kesällä hikoilla ikkunoiden vuoksi.

Nosta kiinteistön arvoa, sen käyttöä rajoittamatta

Energiakalvoilla nostat kiinteistösi arvoa ja pienennät sen energiakulutusta. Energiakalvojen asennus ei estä tiloissa asiointia tai työskentelyä.

Ikkunakalvojen asennus on kiinteistön käyttäjien kannalta nopea, hiljainen, siisti ja vaivaton prosessi.

Energiakalvot asennetaan ikkunoiden sisäpintaan. Tämä mahdollistaa kalvojen asentamisen myös talvisin.

Energiakalvojen asennus on merkittävästi edullisempaa ja ekologisempaa kuin tarpeeton ikkunoiden vaihtaminen.

3M tarjoaa jopa yli 10 vuoden takuun valtuutetun 3M asennusliikkeen asentamille ikkunakalvoille.

Varaa veloitukseton kartoitus asiantuntijalta

Ikkunakalvo-asiantuntija Hannu Heikkilä auttaa valitsemaan kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen sopivimmat ikkunakalvo-ratkaisut. Asiantuntijan kartoitus-aikoja on rajoitetusti. Ota yhteyttä ja kysy mahdollisuutta veloituksettomaan kartoitukseen.

Lisää viihtyvyyttä ja tuottavuutta ekologisesti

Ikkunakalvot säästävät energiaa ja pienentävät lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Toimi ekologisesti ja lisää kiinteistösi tuottavuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.