Kiinteistökalvot - Auringonsuojakalvot, lasisomistuskalvot, sisustuskalvot ja turvakalvot

Kiinteistökalvot

Täällä 3M kiinteistökalvot -sivulla voit tutustua 3M auringonsuoja-, sisustus-, lasisomistus- ja turvakalvoihin. Klikkaa punaisista linkeistä tuotesivuille.  Niiltä löydät myös RT kortit ja ideoita ikkunakalvojen hyödyntämiseen. Valtuutetut 3M kiinteistökalvojen asennusliikkeet.

Auringonsuojakalvot

Auringon säteily voi nostaa rakennuksen lämpökuormaa kesäaikaan jopa 60 prosenttia. 3M Auringonsuojakalvoilla voidaan vähentää merkittävä osa auringon tuottamasta lämpökuormasta. Lämpökuorman lasku pienentää ilmastoinnin tarvetta ja tuo säästöä jäähdytyskustannuksissa. 3M auringonsuojakalvoilla voidaan hallita rakennuksen lämpötilaa entistä tehokkaammin.

Auringonsuojakalvoilla voidaan  parantaa työtehoa vähentämällä auringon häikäisyn aiheuttamia haittoja.  3M auringonsuojakalvoilla voidaan suojata myös arvokkaita sisustuksia ja taidetta UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta.

Lue lisää auringonsuojakalvoista

Lasisomistuskalvoilla ilmettä toimistoihin ja liiketiloihin

3M lasisomistuskalvojen avulla muutat ikkunapintojen ilmeen sisällä ja ulkona. Lasisomistuskalvoilla luot tyylikkäästi yksityisyyttä ikkunallisin tiloihin. Lasisomistuskalvoilla muokkaat ikkunoiden ilmettä ja tilojen tunnelmaa.  Somistuskalvoilla luot hiekkapuhalletun tai etsatun lasin ilmeen murto-osalla kustannuksista. Lasisomistuskalvot ovat kustannustehokas ratkaisu kauppakeskusten, kauppojen, ravintoloiden, toimistojen, hotellien, kuntosalien ja kylpylöiden lasipintojen uudistamiseen.

Lue lisää lasisomistuskalvoista

 

Turvakalvot

3M turvakalvot tekevät lasista erittäin kestävän ja sitkeän. Turvakalvot vaikeuttavat  huomattavasti ilkivaltaa. Ne hidastavat merkittävästi varkaiden lasin läpi tunkeutumista. Kalvo vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

Lue lisää turvakalvoista

 

Sisustuskalvot vaivattomaan ja ekologiseen uudistamiseen

Sisustuskalvoilla uudistat toimistot ja liiketilat ekologisesti, edullisesti ja vaivattomasti. Anna väliseinille, oville ja ikkunapinnoille uusi ilme kustannustehokkaasti, ilman perinteisen remontin haittoja. Uudista kalusteet, valkotaulut ja muut pinnat sisustuskalvoilla, niin säästät aikaa, vaivaa ja ympäristöä.

Lue lisää sisustuskalvoista ja valkotauluista

 

3M-ikkunakalvojen Euroopan laajuinen takuu

3M-ikkunakalvoilla on takuu siitä, että niiden auringonsuojaominaisuudet kestävät, eivätkä kalvot kupli, kuoriudu, murru tai halkeile. Monilla kalvoistamme on takuu myös värjäytymisen varalle. Jos tuote osoittautuu vialliseksi, 3M ja verkostokumppani korvaavat kalvon ja asentavat uuden veloituksetta. Lisätietoa takuustamme löydät ukk:sta.