Kysy kuumuuden suojausta ajoissa

Vältä viime kesän kaltainen kuumuus ja hikoilu sisätiloissa, hoida aurinkosuojaus ajoissa kuntoon. Siinä vaiheessa, kun kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät lämmittävät mukavasti, alkaa olla myöhäistä. Kaikki haluavat aurinkosuojausta silloin kun on kuuma, mutta vain ajoissa tilanneita ehditään silloin palvella.

Kuumuudelta suojautuminen suunnitellaan talvella ja alkukeväästä – kesällä olet myöhässä

Toimi ajoissa, ettei teidän tiloissa hikoilla ensi kesän helteillä. Näin tiloissasi viihtyvät niin henkilöstö, asiakkaat kuin kiinteistöjen vuokralaiset. Aurinkosuojaus suunnitellaan talvella, auringonsuojakalvojen saatavuus varmistetaan tilaamalla ne alkukeväästä. Ensimmäisinä tilanneille kalvot ehditään asentaa ajoissa, ennen kesän kuumia aurinkoisia päiviä. Helteillä heränneille toimitukset voivat mennä pitkälle syksyyn.

Aurinkosuojakalvot säästävät energiaa ja ympäristöä

Kesän kuumuutta voi toki helpottaa viilentävän ilmastoinnin avulla. Viilennykseen käytetään monissa kiinteistöissä energiaa jopa enemmän kuin lämmittämiseen. Se on paitsi kallista myös ympäristön kannalta haitallista. Jos haluat säästää sekä energiaa että ympäristöä, huolehdi kiinteistön aurinkosuojauksesta, ainakin jos sitä viilennetään. Parhailla auringonsuojakalvoilla säästetään merkittävästi energiaa ja eliminoidaan liikaa lämpenemistä ja viilennyksen aiheuttamia ongelmia ennakkoon, kuten energianeuvoja asian ilmaisee.

Ikkunakalvoasiantuntija auttaa valitsemaan viisaasti

Ikkunakalvoasiantuntija auttaa valitsemaan kiinteistöönne sopivimmat kalvot, asennustavat ja toteuttajan.  Näin olet valmis ottamaan vastaan aurinkoisen kesän ja pitämään toimistosi ja kiinteistösi viileän viihtyisinä myös helteillä.

Ota yhteyttä asiantuntijaan nyt

Hannu Heikkilä
Puh. 0400 302 643
hannu.heikkila@energiakalvot.fi
www.energiakalvot.fi

Lähetä tästä viesti, soita tai meilaa