Aurinkosuojaus kuntoon niin töissä jaksetaan kesälläkin

Aurinkosuojaus nousee arvoonsa aina kun aurinko alkaa lämmittämään. Auringonvalosta nauttii töissäkin enemmän, kun ei tule liian kuuma. Vaikka toimistolla olisi toimiva jäähdytys niin se ei korvaa aurinkosuojausta. Viisaasti toteutettu viilennys tekee hyvää ihmisille ja ympäristölle.

Miksi jäähdytys yksin ei ole paras ratkaisu?

Aurinkoisella säällä voimakas jäähdytys kuluttaa paljon energiaa. Jäähdytyskustannusten ja energiankulutuksen hillitseminen on monestakin syystä viisasta, mutta ne eivät ole ainoat syyt järkevään aurinkosuojaukseen.

Voimakas koneellinen jäähdytys voi aiheuttaa turhaan vedontunnetta ja voi jopa vilustuttaa. Parempi siis rajoittaa auringonpaisteen sisään tuomaa lämpökuormaa ensin ja jäähdyttää tarvittaessa sen jälkeen pienemmällä teholla. Näin aurinkosuojaus hoidetaan myös energiayhtiössä.

Tarjoa tuottavuutta edistävät työolot

Jo muutama lämpöaste yli normaalin huonelämpötilan laskee merkittävästi työtehoa. Järkevä aurinkosuojaus auttaa ihmisiä pysymään tuottavina myös kesän kuumilla.

Jokainen voi odottaa, että työpaikalla on mielekkäät työolot. Jos haluat erityisesti osoittaa arvostavasi ihmistesi työpanosta, tarjoa aurinkosuojakalvot myös heidän kotitoimistolle. Kysy auringonsuojakalvojen asennuksesta myös kotitoimiston ikkunoihin.

Aurinkosuojaus on arvossaan toimistolla ja etätöissä

Tänäkin kesänä töitä tehdään toimistoilla ja muissa yrityksen omissa toimitiloissa, mutta paljon myös etänä.

Riippumatta siitä, missä työt tehdään, on tärkeää huolehtia hyvistä työoloista. Työskentelytilojen lämpötila on osa työolojen toimivuutta. Se vaikuttaa siihen, kuinka energisinä itse kukin työskentelee.

Auringonsuojakalvot, jotka eivät häiritse verkkoyhteyksiä eikä silmää

3M Prestige on metalliton auringonsuojakalvo. Monet ikkunakalvot sisältävät metallia, joka häiritsee mm. mobiiliyhteyksiä. Valitsemalla 3M Prestige auringonsuojakalvot, varmistat ettei kalvot heikennä verkkoyhteyksiä.

Metallittomasta 3M Prestige mallistosta löydät sekä kirkkaita että tummentavia kalvoja. Prestige auringonsuojakalvo ei myöskään ajan oloon ruostuta ikkunankehyksiä, kuten metallia sisältävillä kalvoilla on vaarana.

Auringonsuojakalvot myös kotitoimistolle

Auringonsuojakalvot on mahdollista asennuttaa järkevin kustannuksin myös kotitoimistoille. Etätöiden lisääntyessä kasvavat myös odotukset kotitoimiston työoloille. Tuottavuus säilyy, kun olosuhteet ovat kunnossa kotitoimistolla kesäpäivinä.

Tarjoamalla suojauksen 3M ikkunakalvoilla, teet samalla kertaa hyvää ihmisillesi ja ympäristölle.

Kysy järkevästä aurinkosuojauksesta

Kysy lisää aurinkosuojauksesta valtuutetuilta 3M ikkunakalvojen asennusliikkeiltä.

Toimi nopeasti sillä mitä enemmän aurinko lämmittää sitä varatumpia ovat 3M asennusliikkeet. Nopeimmille aurinkosuojaus saadaan kuntoon vielä alkukesästä.

Katso lähin valtuutettu 3M asennusliike täältä

 

Teksti: mobicon.fi