Kiinteistön energiatehokkuus ja viihtyvyys kuntoon

Toimisto-, tuotanto-, ja liiketilojen energiatehokkuutta ja viihtyvyyttä voidaan parantaa merkittävästi 3M ikkunakalvoilla. Toisin kuin ikkunaremontit yleensä, ikkunakalvojen asennus ei estä tilojen käyttöä tai vaadi niiden suojaamista rakennuspölyltä. Oikein valitut 3M ikkunakalvot lisäävät tilojen viihtyvyyttä niin talven kylmillä kuin kesän hellepäivinäkin. 3M ikkunakalvot ovat ratkaisu kumpaankin tilanteeseen ja vuodenaikaan.

Pakkaset saapuivat, onko ikkunan vieressä kylmä? – 3M Thinsulate energiakalvo suojaa kylmältä ja vedolta

Talven pakkaset ovat jälleen saapuneet ja kylmä pyrkii myös sisälle. Ikkunoiden lähellä paleltaa herkästi ja vetoisuus heikentää niin asiakkaiden kuin henkilöstön viihtymistä. Vedontunteen vuoksi kaivataan lisää lämmitystä ja lämmityskustannukset nousevat tarpeettoman suuriksi. Nämä ongelmat voidaan välttää sopivilla ikkunakalvoilla.

Ikkunoihin asennetut oikeanlaiset energiakalvot säästävät energiaa ja samalla ympäristöä. Lämmitysenergian kulutus laskee 3M Thinsulate energiakalvojen avulla huomattavasti. Samalla viihtyvyys paranee merkittävästi.

Asennuttamalla ikkunoihin oikein valitut energiakalvot vedon tunne ikkunoiden läheisyydessä katoaa ja työskentelyolosuhteista saadaan lämpimät ja mukavat. Niin asiakkaiden kuin työntekijöiden viihtyvyys kohenee ja sen myötä tuottavuus paranee. Ikkunakalvo-asiantuntija auttaa valitsemaan kiinteistöösi parhaiten sopivat kalvot.

3M Thinsulate energiakalvot asennetaan ikkunan sisäpintaan, joten asennuksen voi tehdä myös pakkasten paukkuessa ulkona.

Kesän helteiltä suojaavien auringonsuojakalvojen kartoitus- ja asennusajat varataan nyt talvella.

3M Prestige auringonsuojakalvot suojaavat auringon kuumuudelta ja UV-säteilyltä tarjoten miellyttävää viileyttä kiinteistöön

Auringonsuojakalvot asennetaan ikkunoiden ulkopintaan vesiliuoksen avulla, joten sitä ei voida tehdä talvella.
Hyötyäksesi auringonsuojauksesta heti alkukesästä, ne on syytä asentaa jo keväällä. Siksi kartoitus ja asennusaika on varattava jo nyt, vaikka talven pakkaset vielä paukkuvat. Aloita varaamalla aika ikkunakalvo-asiantuntijalta.

Ilman auringonsuojakalvoja toimitiloissa voi olla kesällä tukahduttavan kuuma. Ilmastoinnin tehostaminen puolestaan aiheuttaa turhaa energiankulutusta mikä on ympäristön ja kustannusten kannalta kestämätöntä.

3M aurinkosuojakalvot säästävät energiaa ja ilmastointikuluja. Aurinkosuojakalvot suojaavat auringon lämpökuormalta tehokkaasti ja työskentelytilat säilyvät viileinä ja miellyttävinä työskennellä. Ne myös suojaavat haitalliselta UV-säteilyltä. Materiaalit ja tuotteet säilyttävät värinsä ja kestävät pidempään. 3M Prestige auringonsuojakalvo suojaa iholle haitallisen UV-säteilyn lisäksi myös häikäisyltä tehostaen muun muassa työskentelyä näyttöjen äärellä.

Varaa aika ikkunakalvo-asiantuntija käynnille – tämän kauden ajat varataan nyt

Nyt on viime hetket varata aika ikkunakalvo-asiantuntijalta; tarvitset sitten auringonsuojakalvoja kesäksi tai energiakalvoja nyt heti talveksi. Tämän kauden ajat ovat varattavissa nyt.

Ikkunakalvojen asiantuntija Hannu Heikkilä auttaa valitsemaan  kohteeseen ja tarpeeseen sopivimmat ikkunakalvoratkaisut. Asiantuntijan kartoitusaikoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia pikaisesti.

Lähetä viesti, niin pääsemme alkuun.

13 + 3 =