Kirkkaat auringonsuojakalvot Robertsille – luonnolliset värisävyt ja maku

Koeleipomon kirkkaat auringonsuojakalvot eivät vääristä värejä. Robertsilla varauduttiin auringonsuojakalvojen avulla kuumaan kesään. Koeleipomossa on tärkeää nähdä miltä valmiit tuotteet näyttävät luonnonvalossa. Siksi koeleipomon aurinkosuojaus ei saa pimentää tiloja eikä vääristää värisävyjä. Näistä syistä ikkunoihin asennettava huomaamaton ja kirkas 3M Prestige auringonsuojakalvo oli luonnollinen valinta Robertsin koeleipomon auringonsuojaukseen.

Oy Roberts Ab on yli satavuotias suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisiin marjatuotteisiin, kuten smoothiet, hillot, marmeladit ja täytteet.  Oman tuotannon lisäksi Roberts välittää raaka-aineita ja puolivalmisteita vähittäiskauppa-, horeca- ja leipomosektoreille sekä valmistaa tuotteita myös kaupan merkeillä.

Neuvotteluhuone ja toimistot viileämmiksi vedotta ja ilman liiallista jäähdytystä

Roberts haluaa pitää lämpötilat kesähelteilläkin miellyttävinä, ilman liiallista jäähdytyksen lisäämistä, niin toimistotiloissa kuin koeleipomossakin. 3M Prestige auringonsuojakalvot ja jäähdytys ovat järkevä yhdistelmä energianeuvojankin mielestä.

Ennen koeleipomoa auringonsuojakalvot asennettiin viilentämään neuvotteluhuonetta ja toimistohuoneita, joissa on kesähelteillä ollut tukahduttavan kuuma. Tärkein syy ikkunakalvojen asennukseen toimiston ikkunoihin oli lämpötilojen saaminen alemmas, ilman voimakasta jäähdytystä.

Kun sisätilojen lämpeneminen ennaltaehkäistään auringonsuojakalvoilla, päästään vähemmällä jäähdytysenergiankulutuksella. Näin vältytään myös liiallisen jäähdytyksen aiheuttamalta vedon tunteelta ja tarpeettomilta vilustumisilta.

Auringonsuojakalvojen asennus sujui kivuttomasti

Maria Bres Robertsilta suosittelee 3M Prestige auringonsuojakalvoja valtuutetun 3M asennusliikeen asentamana muillekin.

– Asennus meni ehdottoman sujuvasti. Ainoastaan toimitusjohtajan huoneessa kalvojen asennus aiheutti hiukan tavaroiden siirtelyä, kun ne kalvot asennettiin sisäkautta. Muut ikkunakalvot asennettiin ulkopuolelta, eikä niiden asennus haitannut mitenkään toimintaamme. Ikkunakalvojen asennus sujui kaikkiaan erittäin kivuttomasti, kuvailee Maria Bres Adworksin toteuttamaa vaivatonta auringonsuojakalvojen asennusta.