Miten liiketilasi erottuvat kilpailussa?

Yritykselleen liiketilojen etsivällä on nykyisin paljon valinnan varaa. Tarjolla on uutta, saneerattua ja toki myös ”pientä laittoa” vaativia kohteita.

Valintaan vaikuttavat monet kriteerit. Liiketilan tulee houkuttaa asiakkaita käymään ja myös viihtymään. Vielä pidempään tiloissa tulee viihtyä henkilöstön. Hyvistä työntekijöistä on syytä pitää kiinni.

Liiketilojesi kilpailuedut?

Tarjolla olevan tilan sopiva koko, sijainti ja muutama muu perusasia, voi auttaa kisaan mukaan. Voittoon tarvitaan kilpailuetuja, joilla erottua muusta tarjonnasta.

Miten liiketila vastaa odotuksiin esimerkiksi vastuullisuuden osalta? Ovatko työolosuhteet kunnossa auringon paahtaessa ikkunasta sisään. Tuhlataanko energiaa liikaa jäähdytykseen?

Vastaa asiakkaiden ja henkilöstön odotuksiin

Liiketilan valinnassa painaa sekä asiakkaiden että henkilöstön viihtyminen. Molemmilla on omanlaisensa odotukset.

Moni odottaa aurinkoista ja lämmintä kesää, mutta harva haluaa hikoilla ostoksilla.
Liikkeessä työskentelevä taas jaksaa palvella paremmin, kun aurinko ei paahda tiloja liian kuumaksi.

Molempien odotuksiin vastaa oikein toteutettu aurinkosuojaus. Liiketilan ikkunoihin oikein valitut ja asennetut auringonsuojakalvot päästävät valon sisälle, mutta pitävät liian lämmön ulkona.

Parhaat auringonsuojakalvot säästävät hintansa

Niin liiketiloja kuin auringonsuojakalvoja on tarjolla monen tasoisia. Paremmat, vaikka hiukan kalliimmat hankkiessa, tuottavat enemmän viimeiselle riville.

Laadukkaat auringonsuojakalvot vähentävät merkittävästi liiketilojen jäähdyttämisen tarvetta. Ilman kunnollista aurinkosuojausta kesän jäähdytyskustannukset voivat nousta talven lämmityskustannuksia korkeammaksi. Näinä aikoina energiansäästö on jo arvo sinänsä.

Paljonko maksaa kuumenevia liiketiloja kaihtava asiakas?

Ilmastonmuutos antaa olettaa kesien olevan yhä kuumempia. Viileä liiketila voi jo itsessään houkuttaa poikkeamaan liikkeeseen. Jos liiketilasi taas ovat auringon kuumentamat, asiakkaat siirtyvät sinne missä ei tarvitse hikoilla.

Järkevä aurinkosuojaus ja maltillinen jäähdytys tekevät liiketiloista viihtyisämmät. Siellä missä asiakas viihtyy, käy myös kauppa.

3M Prestige auringonsuojakalvot suojaavat myös UV-säteilyltä. Tämä vähentää merkittävästi näyteikkunassa olevien tuotteiden ja materiaalien haalistumista.

Parempiin työoloihin lähtevän työntekijän kustannus?

Hyvistä työntekijöistä kannattaa pitää kiinni. Työssä viihtymiseen ja työn tuottavuuteen vaikuttaa tietty moni asia. Päivittäiset työolot, kuten liiketilojen lämpötila, varsinkin liika kuumuus ovat yksi osatekijä.

Pidemmälle katsova liiketila-päättäjä haluaa tarjota työntekijöilleen hyvät työolot.

Oikein valittu aurinkosuojaus tekee kesäisistä työpäivistä viihtyisämpiä ja tuottavampia. 3M auringonsuojakalvoilla pidetään liike sopivan viileänä, ilman vetoisuutta aiheuttavaa liikaa jäähdytystä. Parempi aurinkosuojaus on pieni investointi verrattuna uusien työntekijöiden rekrytointi- ja perehdytys-kustannuksiin saati työnantajakuvan muotoutumiseen.

Liiketilojen aurinkosuojaus kertoo vastuullisuudesta

Liiketilojen aurinkosuojauksella pidät huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja vähennät turhaa jäähdytysenergian kulutusta.

3M panostaa vastuullisuuteen myös omassa toiminnassaan.
Katso täältä miten 3M:n vastuullisuus näkyy käytännössä.

Valitse liiketilaasi sopivat auringonsuojakalvot

Liiketilojen ikkunoissa on eroja kuten myös auringonsuojakalvoissa. Oikeanlaisen auringonsuojakalvon valinnassa sinua auttaa Suomen Kiinteistökalvotus satojentuhansien ikkunakalvo-neliömetrien kokemuksella.

Tarvekartoituksen perusteella saat tarjouksen sopivista auringonsuojakalvoista ja niiden asennuksesta valtuutetun 3M asennusliikkeen toimesta.

Tee liiketiloistasi asiakas- henkilöstö- ja ympäristöystävälliset.

Ota avuksi valtuutettu 3M asennusliike

Suomen Kiinteistökalvotus, SKK Group Oy
Petteri Mäkelä
Puh. 0201 555 400
info@kiinteistokalvotus.fi
www.kiinteistokalvotus.fi