Viilennystä tukalan kuumalle toimistolle aurinkosuojakalvoilla

Aurinkosuojakalvot auttavat pitämään toimiston viileänä. Samalla ne säästävät kallista jäähdytysenergiaa.

Tukala helle vie voimia niin toimistolla kuin kotonakin. Liian harva vielä tietää, miten ikkunoiden kautta tulevaa auringon paahdetta voidaan hillitä peittämättä kesäisiä näkymiä.

Maailman kokeneimman aurinkosuojakalvojen valmistajan 3M:n kalvoilla viilennät niin toimistoa kuin liike- ja tuotantotiloja. 3M Prestige aurinkosuojakalvot olivat myös energiayhtiön valinta heidän toimistonsa viilentämiseen.

3M aurinkosuojakalvot ovat myös energianeuvojan valinta

Passiivinen aurinkosuojaus on ehkä järkevintä mitä voi tehdä ennen kuin lähtee liikalämpöä koneellisesti poistamaan. Ikkunakalvoilla eliminoidaan ongelma ennen kuin se syntyy, sanoo Suur-Savon Sähkön Energianeuvoja Sauli Kuparinen.

Katso miksi energianeuvoja suosittelee 3M aurinkosuojakalvoja, ennen kuin jäädytystehoja aletaan lisäämään. Pelkää jäähdytystä lisäämällä lisätään myös jäähdytyksen haittoja. Suur-Savon Sähkön toimistolla päädyttiin 3M Prestige aurinkosuojakalvoihin.

Kysy neuvot ja tarjous aurinkosuojauksen asiantuntijalta

Kysy millaiset kalvot soveltuvat parhaiten aurinkosuojaukseen teidän toimistolla ja toimitiloissa. Ikkunakalvojen asennus ei estä työskentelyä tiloissa ja ne säästävät energiaa. Kysy lisää energiakalvoasiantuntijalta.