Aurinkosuojauksella säästät ja viilennät vastuullisesti

Aurinkosuojaus ennen jäähdytystehon lisäämistä on vastuullinen teko tässä maailmantilanteessa. Auringonpaiste ilahduttaa lomalla, mutta tekee työskentelystä sisälläkin tukalaa.

Auringon kuumentama toimisto heikentää henkilöstösi tuottavuutta ja viihtyvyyttä. Jäähdytystehon lisäys ilman aurinkosuojausta on huono ratkaisu.

Aurinkosuojaus kuntoon ennen jäähdytystehon lisäämistä

Ilmastoinnin jäähdytystehon kasvattaminen ennen aurinkosuojausta on kallista ja todella paljon energiaa kuluttavaa. Näinä aikoina energian tuhlaaminen on sekä kallista että vastuutonta.

Vastuullinen työnantaja pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja tuottavuudesta myös kesäkuumalla.

Aurinkosuojaus vähentää jäähdyttämisen tarvetta

Parhailla auringonsuojakalvoilla jäähdytystarve vähenee merkittävästi. Jäähdytyksen energiankulutusta voidaan alentaa kymmenillä prosenteilla.

Hyvällä aurinkosuojauksella voit välttyä kalliin ilmastoinnin jäähdytyksen rakentamiselta tai sen tehon kasvattamiselta.

3M ikkunakalvot ovat myös energiayhtiön valinta

Tehokkailla aurinkosuojakalvoilla voidaan vähentää merkittävästi auringon lämpösäteilyn ja liian jäähdyttämisen haittoja, kuten energianeuvoja suosittelee. Aurinkosuojaus 3M auringonsuojakalvoilla ennen jäähdytystehon lisäämistä on myös energiayhtiö Suur-Savon Sähkön oma valinta.

Aurinkosuojauksen myötä jäähdytystarve vähenee ja samalla vähenee liiallisen jäähdytyksen haitat. Vähäisempi jäähdytys merkitsee vähemmän vetoa ja siitä aiheutuvia terveyshaittoja.

Aurinkosuojaus lisää viihtyvyyttä ja tuottavuutta

Viihtyvyys ja tuottavuus lisääntyy, kun toimistolla ei ole kuumaa eikä vetoista.

Aurinkosuojaus 3M Prestige auringonsuojakalvoilla ei peitä näkymiä ikkunasta ulos. Prestige kalvot sen sijaan vähentävät auringosta johtuvia heijastuksia ja helpottavat tuottavan työn tekemistä näyttöjen äärellä.

3M Prestige ikkunakalvot ovat metallittomia, eivätkä siksi haittaa mobiililaitteiden toimintaa, toisin kuin monet kalvot. Metallittomat kalvot eivät myöskään aiheuta ruostejälkiä ikkunanpuitteisiin.

Säästä energiaa, rahaa ja ympäristöä

3M Prestige auringonsuojakalvoilla voidaan pienentää merkittävästi jäähdytyksen energiankulutusta, -kustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Tee vastuullinen valinta. Pyydä tarjous aurinkosuojauksesta valtuutetulta 3M liikkeeltä Teippi-Z Oy:ltä.

3M – ikkunakalvoja 50 vuoden kokemuksella

Yli 50 vuotta ikkunakalvojen valmistajana toiminut, vakavarainen 3M tarjoaa valtuutetun asennusliikkeen asentamille jopa 10 vuoden takuun.
Teippi-Z on yksi Suomen pisimpään toimineista valtuutetuista 3M asennusliikkeistä. Teippi-Z Oy on perustettu vuonna 1993. Kokemus tuo varmuutta myös tilaajalle. Kysy meiltä lisää.

3M aurinkosuoja-, turva- ja sisustuskalvot Vantaalta ympäri Suomen

Teippi-Z toimitilat sijaitsevat Vantaalla, mutta verkostomme kautta palvelemme kautta maan.
Autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi sopivat aurinkosuoja-, turva-, ja sisustuskalvot, kysy lisää.

Meiltä neuvot, asennus ja tarvikkeet tarpeesi mukaan.

Tutustu referensseihimme

Ikkunakalvot 3M sivulta löydät joitakin referenssejämme ja lisää meiltä kun otat yhteyttä.

Yhdysvaltain suurlähetystö
Helsingin yliopisto, Biokeskus 3

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Kysy meiltä aurinkosuojauksesta 3M auringonsuojakalvoilla.

Soita Puh. 020 729 1500,  laita postia  info@teippi-z.fi 
tai tule käymään Niittytie 25, 01300 Vantaa

Voit tutustua meihin myös osoitteessa teippi-z.fi

Teksti: mobicon.fi