Onko ikkunan ääressä talvisin kylmä ja vetoisaa tai kesällä kuuma?

Ikkunoiden kylmyys ja vetoisuus tai niistä kesällä hohkaava kuumuus liiketiloissa heikentävät asiakkaiden viihtyvyyttä ja henkilöstön työtehoa. Tämä tulee kalliiksi. Asiakkaat, vuokralaiset ja henkilöstö hakeutuvat ennen pitkää parempiin olosuhteisiin.

Ikkunoiden kylmyys ja vetoisuus voidaan poistaa vaivattomasti päivässä

3M Thinsulate energiakalvo tekee ikkunasta lämpimän, koska se poistaa ikkunan ja huonetilan lämpötilaeron aiheuttaman vedontunteen. Energiakalvo heijastaa huoneen lämmön ikkunasta takaisin huonetilaan. Näin Thinsulate energiakalvo säästää nimensä mukaisesti energiaa.

Nopeasti ja siististi asennettavilla Thinsulate energiakalvoilla teet tiloistasi viihtyisät, tuottavat ja energiaa säästävät.

Energiakalvot asennetaan ikkunoiden sisäpintaan, joten ne voidaan asentaa myös talvella. Hyödyt niistä jo tänä talvena, kun varaat ajan kartoitukseen nopeasti. Asennus saadaan tehtyä usein jopa yhdessä päivässä.

Katso miten asiakkaamme kokevat energiakalvojen hyödyt: ikkunakalvot3m.fi/liiketilan-vetoisat-ikkunat-energiaa-saastaviksi

Vai onko kesän kuumuus suurempi ongelma?

Uudemmissa kiinteistöissä ikkunoista johtuva vetoisuus on usein vähäisempää. Auringonpaiste kuitenkin kuumentaa sisätiloja, vaikka ilmastointikin olisi käytössä.

Ikkunoista tulevan kuumuuden tehokas jäähdytys tosin aiheuttaa usein vedontunnetta ja vilua kesälläkin.

3M Prestige auringonsuojakalvo heijastaa tehokkaasti ja huomaamattomasti auringonsäteilyn pois jo ikkunan ulkopinnasta. Näin se auttaa pitämään sisätilat viileinä ja vähentää ilmastoinnin kustannuksia ja haittoja.

Prestige auringonsuojakalvo kohentaa tuottavuutta myös vähentämällä auringon häikäisyä tietokoneiden ja puhelinten näyttöjä katsottaessa. Samalla se suodattaa yli 99% UV-säteilystä ja estää siitä aiheutuvia terveyshaittoja sekä tuotteiden ja sisustuksen haalistumista.

Lue miksi energianeuvoja suosittelee auringonsuojakalvojen asennusta ennen jäähdytyksen lisäämistä:
ikkunakalvot3m.fi/3m-ikkunakalvot-ja-ilmalampopumppu-jarkeva-yhdistelma-jaahdytykseen

Jotta saat kesäksi ikkunoihisi aurinkosuojakalvot, on sinun toimittava pian. Kevään ja kesän asennusajat varataan jo nyt talvella. Asennusaikoja on rajoitetusti. Varmista aikasi nopeasti, ettei asennus siirry vuodella.

Varaa oma aikasi ikkunakalvo-asiantuntijalta nyt!

Jos kylmyys on ongelmana, asennuta ikkunoihisi vetoa poistavat energiakalvot vielä talven aikana.

Kysy lisää ikkunakalvo-asiantuntijalta tai lähimmältä 3M asennusliikkeen edustajalta.

Toimi nyt, jotta hyödyt energiakalvoista vielä tänä talvena tai auringonsuojakalvoista heti keväästä alkaen.