3M Thinsulate energiakalvoilla helppo, nopea ja ympäristöystävällinen energiaremontti

3M energiakalvojen asennuttaminen on nopea ja vaivaton energiaremontti. Thinsulate kalvon vaikutus on jokseenkin vastaava kuin 2-lasisen ikkunan tilalle asennettaisi 3-lasiset ikkunat, mutta paljon edullisempaa ja ympäristöystävällisempää.

3M ikkunakalvot voidaan asentaa, esimerkiksi toimistoihin, teollisuusrakennuksiin, näyteikkunoihin, asuntoihin. Kalvot eivät myöskään peitä näkymiä ikkunasta ulos.

Lämmitysenergian säästämiseen suunniteltuja 3M Thinsulate kalvoja on rajoitetusti saatavilla vielä tälle lämmityskaudelle.

3M Thinsulate energiakalvo

3M Thinsulate energiakalvo säästää energiaa ja lisää viihtyvyyttä. Lämpö ei karkaa ulos, eikä ikkunat hohkaa kylmää sisään.

3M Thinsulate kalvoja on saatavilla rajoitetusti. Kannattaa toimia ripeästi ja kysyä toimitustilanne. Myynti 3M asennusllikkeille: Taperoll Oy.

Loppukäyttäjille kalvot myy asennettuna valtuutetut 3M asennusliikkeet.

Thinsulate energiakalvot lämmitysenergian säästämiseen

3M Thinsulate enrgiakalvon tilaaminen ja asennuttaminen valtuutetun 3M asennusliiken kautta on nopea ja vaivaton ratkaisu energian säästämiseen.

 1. Säästä energiaa

Lämmitysenergiaa ei kannata päästää hukkaan. 3M Thinsulate energiakalvo auttaa pienentämään ikkunoiden kautta tapahtuvaa energiahukkaa ja lämmityskustannuksia.

 2. Säästä ympäristöä

Thinsulate energiakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä. Näin kulutat vähemmän lämmitysenergiaa. Pienempi kulutus on luonnollisesti ympäristöystävällistä.

3M Thinsulate ikkunakalvot pitävät lämmön sisällä, mutta eivät vähennä valon pääsyä sisätiloihin. Näin vähennetään myös valaistustarvetta päivisin. 3M ikkunakalvojen hiilijalanjälki on hyvitetty nopeasti.

Rajoitettu erä Thinsulate energiakalvoja nopeaan toimitukseen

3M Thinsulate enregiakalvoja on saatavissa rajoitettu erä nopeaan toimitukseensuoraan Taperoll Oy:n varastosta.

Valtuutetun asennusliikkeen asentamana tuotteelle voidaan tarjota vuosien takuu. Tiedustele kalvoja ja asennusta lähimmältä valtuutetulta asennusliikkeeltä

Yli 50 vuoden kokemus ja pitkä takuu

Yli 50 vuotta ikkunakalvojen valmistajana toiminut ja vakavarainen 3M on varma valinta.
3M tarjoaa vuosien takuun tuotteilleen ja kykenee vastaamaan lupauksiin.

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous 3M ikkunakalvoista
Valtuutetutt 3M asennusliikkeet

Myynti 3M asennusliikkeille

Taperoll Oy
myynti@taperoll.fi
Puh, 010 423 1220
Myymälä avoinna ma-pe 8-16
taperoll.fi

Taperoll logo